WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - Caffe Pino R.P. Ans  14 - 9

DATUM 28-10-2005  21:15

DOELPUNTEN 1-0 Edwin Grunholz, 1-1 Santi Battaglia, 1-2 Bekim Ganiu, 2-2 Edwin Grunholz, 3-2 Edwin Grunholz, 3-3 Bekim Ganiu, 4-3 Jef Geets, 5-3 Edwin Grunholz, 6-3 Mustafa Toukouki, 7-3 Edwin Grunholz, 7-4 Santi Battaglia, 8-4 Edwin Grunholz, 9-4 Edwin Grunholz, 10-4 Mustafa Toukouki, 10-5 Santi Battaglia, 11-5 Edwin Grunholz, 12-5 Edwin Grunholz, 12-6 Bekim Ganiu, 12-7 Santi Battaglia, 13-7 Mustafa Toukouki, 14-7 Edwin Grunholz, 14-8 Aziz Saglam, 14-9 Bekim Ganiu

VERSLAG Opstelling Krijnen Keukens Malle: Norbert Laenens (d), Jef Geets, Zoubair El Bouchtati, Roy Michiels (k), Yassine Hzaine, Jamalle El Haoual, Mustafa Toukouki, Edwin Grunholz, Gregory Vermeulen, Dave Vercauteren, Tom Gijsbrechts (d)

Edwin Grunholz show in Sporthal Berckhoven
Krijnen Keukens Malle dat vrijdagavond in een uitverkochte Sporthal Berckhoven moest aantreden zonder de geschorsten Zoubair El Bouchtati, Raf Govers en de nog steeds geblesseerde Dejan Mitrovic, heeft de topper tegen Ans met glans en groot overwicht gewonnen. Reeds na minder dan 1 minuut spelen trof Edwin Grunholz al raak na een individuele actie. De bezoekers uit Ans waren niet echt onder de indruk van dit vroege doelpunt en namen de wedstrijd in handen. Gevolg was dat zij na 7 minuten in de wedstrijd op voorsprong kwamen na doelpunten van Santi Battaglia en kapitein Bekim Ganiu die in het veldvoetbal ooit nog in Italië actief was. Maar vanaf dat moment werd de wedstrijd een ware Grunholz-show en boog hij de achterstand in 1 minuut tijd om in een voorsprong dankzij 2 prachtige doelpunten. Krijnen Keukens Malle was al vrij snel in de wedstrijd in foutenlast gekomen waardoor Bekim Ganiu vanaf 10-meter de 3-3 kon maken. Na 15 minuten spelen kwam KK Malle opnieuw op voorsprong via jeugdproduct Jef Geets en 1 minuut later maakte Edwin Grunholz vanaf 10-meter nog 5-3. Edwin Grunholz ontpopte zich niet alleen tot uitblinker door zijn vele doelpunten maar tevens ook door de prachtige assists die hij gaf. In de 17de minuut ronde Mustafa Toukouki een van die vele assists af en zette daarmee de 6-3 stand op het scorebord. Nog in diezelfde minuut lukte Edwin Grunholz via zijn 2de succesvolle 10-meter de 7-3. Nadat de opnieuw sterk spelende doelman Norbert Laenens van Krijnen Keukens Malle zijn team met een prachtige redding kon weerhouden van de 7-4, lukte de aan de 2de paal vrijstaande Santi Battaglia in de 18de minuut toch de aansluitingstreffer voor Ans. Maar na dat doelpunt was het opnieuw Edwin Grunholz die op de voorgrond trad met opnieuw 2 prachtige doelpunten en een al even prachtige assist op kapitein Roy Michiels maar die zag zijn hieltje gestopt door de keeper. Laatste wapenfeit van deze zeer boeiende 1ste helft was een trap van Bekim Ganiu op het doelhout en zo bleef de 9-4 ruststand staan.
Na rust is Krijnen Keukens Malle nooit meer in moeilijkheden gekomen en kon het de wedstrijd vrij eenvoudig uitspelen. Het eerste doelpunt in de 23ste minuut was voor de thuisploeg die via Mustafa Toukouki op een 10-4 voorsprong kwamen. Het tegendoelpunt van Santi Battaglia bracht geen zoden aan de dijk voor Ans omdat de onbetwiste Man of the Match Edwin Grunholz in de 36ste minuut zijn 8ste en 9de doelpunt van de avond maakte. Via een 10-meter van Bekim Ganiu en een het 4de doelpunt van Santi Battaglia kon Ans op dat moment de schade beperken tot 12-7. Door de 13-7 te scoren, maakte Mustafa Toukouki zijn hattrick rond maar het laatste doelpunt van Krijnen Keukens Malle betekende het 10de doelpunt van de avond voor Edwin Grunholz die hiermee zijn totaal op 46 doelpunten uit 7 wedstrijden brengt. In de slotfase van de wedstrijd scoorde de van Seraing overgekomen Aziz Saglam en Bekim Ganiu nog tweemaal voor Ans waardoor de eindstand van deze wedstrijd op 14-9 kwam te staan. Conclusie is dat het talrijk opgekomen publiek heeft genoten van een boeiend avondje Futsal en dat Edwin Grunholz ook in een topwedstrijd heeft bewezen zeer belangrijk te zijn in het team van Frank Belmans.